(0572) 331309 info@rudie-wetering.nl

Onderhoud & Zekerheid

Bij al onze occasions vanaf € 4.500,00 bieden wij het “Onderhoud&Zekerheid” pakket aan t.w.v. € 550,00.

Wat houdt het “Onderhoud&Zekerheid” pakket in?

De auto krijgt een uitgebreide onderhoudsbeurt
Nieuwe APK ( als de huidige binnen 12 maanden verloopt )
Poetsen van in- & exterieur
6 maanden Bovag Garantie
€ 20,00 brandstof
Voor occasions onder de € 4.500,00 is in overleg het “Onderhoud&Zekerheid” pakket mogelijk, voor deze occasions geldt geen Bovag Garantie. Wij leveren dan drie maanden garantie op motor en versnellingsbak.

Fabrieksgarantie:

Een groot aantal van de door ons aangeboden occasions bevindt zich nog binnen de fabrieksgarantie. Het voordeel is hiervan dat u bij eventuele storing terecht kunt bij een merkdealer bij u in de buurt. Op het moment dat een occasion onder fabrieksgarantie valt, wordt dit door ons vastgelegd op de koopovereenkomst.

Niet kiezen voor het “Onderhoud&Zekerheid” pakket:

Het is mogelijk om een occasion aan te schaffen zonder “Onderhoud&Zekerheid” pakket. De kosten van het pakket t.w.v. € 550,00 worden dan niet in rekening gebracht. Wij zullen dan alleen de vloeistoffen controleren, eventueel bijvullen en de bandenspanning controleren. U schaft de occasion dan aan zonder onderhoudsbeurt, nieuwe apk en ziet af van de Bovag Garantie(wordt ook vermeld op koopovereenkomst) Niet kiezen voor het “Onderhoud&Zekerheid” pakket betekend dat u de occasion aanschaft zoals gezien en bereden. U heeft geen enkele aanspraak op Bovag Garantie. Daarom bieden wij het “Onderhoud&Zekerheid” pakket ook standaard aan bij alle occasions boven de € 4.500,00. Onze ervaring is namelijk dat iedere klant daarin persoonlijke afweging maakt. Wat voor de een belangrijk is, telt voor de ander veel minder.

Mankementen na de garantieperiode of bij geen garantie:

Bij een eventueel mankement bij inmiddels verlopen garantieperiode of bij geen garantie, zullen wij in onze eigen werkplaats tegen een zeer scherpe prijs diagnose stellen voor u en het verhelpen.

Mobiliteitsgarantie:

Let op! (Bovag) Garantie is geen mobiliteitsgarantie. Wij kunnen u een mobiliteitsgarantie aanbieden vanaf € 41,50 per jaar. U kunt dit ieder jaar verlengen bij de onderhoudsbeurt van uw auto.

Attentie:

Bij garantie wordt de diagnose en reparatie in onze eigen werkplaats uitgevoerd.

Indien u elders op eigen initiatief en zonder onze schriftelijke toestemming werkzaamheden laat uitvoeren, worden de door u gemaakte kosten niet door ons vergoed.

De transactie kosten voor het overschrijven van het voertuig rekenen wij € 12,50.

BOVAG lid

Wij zijn BOVAG Auto Bedrijven Associatie (ABA) lid.

Dit betekent dat wij een ‘merkonafhankelijke” adviseur zijn voor de consument, we verkopen, onderhouden en repareren dus ieder automerk.

Lees meer over BOVAG >>>

 

WERKPLAATS

WhatsApp chat