(0572) 331309 info@rudie-wetering.nl

Bosch Car Service

Wat is Bosch Car Service?
Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke formule. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud én seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar. Een geruststellend detail: alle Bosch Car Service bedrijven zijn BOVAG gecertificeerd.

Zoekt u een andere auto? Bosch Car Service heeft duizenden occasions in voorraad, overal in Nederland.

Best Car Selection
Een gebruikte auto die voelt als een nieuwe? Dat moet Best Car Selection zijn, het occassionmerk van Bosch Car Service. Alle auto’s zijn jonger dan 7 jaar en hebben minder dan 150.000 km op de teller. Bovendien kunt u zó gericht zoeken, dat het net lijkt alsof u een nieuwe auto uitzoekt!

Pechhulp
Of u nu onderweg bent voor zaken of voor uw plezier, autopech komt altijd ongelegen. Daarom is het plezierig als u kunt rekenen op Pechhulp van Bosch Car Service. Zodat u altijd mobiel blijft. In heel Europa.

Zodra u gestrand bent, belt u het alarmnummer +31(0)88 006 6000. Dan komt de hulpdienst zo snel mogelijk naar u toe. Bij voorkeur wordt uw auto ter plekke gerepareerd, maar als dat niet kan staat er vervangend vervoer voor u klaar. Hoe dan ook: u blijft rijden met Pechhulp van Bosch Car Service!

Bosch Car Service Garantie
U zorgt goed voor uw auto. U rijdt verantwoord, laat de auto regelmatig controleren en zorgt dat onderdelen op tijd vervangen worden. Zo heeft u optimaal plezier van uw auto en de minste kans op vervelende verrassingen.

Speciaal voor u is er de Bosch Car Service Garantie. Deze garantie zet de rem op de onverwachte kosten: u betaalt een vast bedrag per jaar en wij garanderen u onbezorgd rijplezier!

Klik hier voor onze Bosch Car Service website >>

BOVAG lid

Wij zijn BOVAG Auto Bedrijven Associatie (ABA) lid.

Dit betekent dat wij een ‘merkonafhankelijke” adviseur zijn voor de consument, we verkopen, onderhouden en repareren dus ieder automerk.

Lees meer over BOVAG >>>

 

WERKPLAATS

WhatsApp chat